Åpningstider

Kontoret er åpent

09.00-15.00 mandag til fredag

 

Telefonen er betjent 

08.00-16.00 mandag til fredag

Tlf. 32 75 59 59

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Torgeir Finnerud slutter i EEU

Torgeir Finnerud (49) slutter i Eiker Eiendomsutvikling for å ta over roret i Eidos Eiendomsutvikling. Selskapet er sentral i utviklingen av Fjordbyen på Lierstranda og Brakerøya.

Torgeir Finnerud slutter i EEUTorgeir Finnerud har fått jobben som leder av Eidos Eiendomsutvikling og slutter i jobben sin i EEU 18. juli. 


Torgeir Finnerud har vært leder i Eiker Eiendomsutvikling siden starten i 2003. Selskapet har siden den gang skiftet ut store deler av boligmassen og kjøpt seg opp i sentrale eiendommer i kommunen.
 
Eiker Eiendomsutvikling eier i dag fire aksjeselskap. I tillegg eier vi Varg as som igjen eier tre selskaper. EEU eier også ulike andeler i tre andre selskap som enten drifter bygg eller skal stå for større utbygginger i Øvre Eiker.
 
Torgeir Finnerud, som bor på Ormåsen i Øvre Eiker sammen med familien, er ingeniørutdannet. Syvbarnsfaren har også tre års fartstid som eiendomssjef i Øvre Eiker kommune før jobben i EEU. Før det arbeidet han i 12 år som rådgiver og entreprenør i det private næringsliv.
 
Torgeir Finnerud slutter i stillingen 18. juli og styret i Eiker Eiendomsutvikling har allerede startet prosessen med å finne hans etterfølger.
 Tilbake Tilbake     Tips en vennTips en venn
 
Design by InBusiness | Powered by i-tools.no